Prispositionering

Du kan snabbt och enkelt övervaka ett stort antal produkter och se till att dina priser ligger rätt.

Marknadsdata

Insight ger dig en ökad konkurrenskraft genom att identifiera, inhämta och analysera all marknadsprisdata på byggmaterialmarknaden.

Omvärldsbevakning

En tydlig inblick över prisnivåer och produkttyper hos aktörer på marknaden ger en bättre bild av hur ni vill positionera er.

Konkurrensanalyser

Genom en ökad förståelse kring vilka prisnivåer konkurrenter har för olika produkter kan bättre beslut tas kopplat till era strategier och lönsamhetsmål.

Benchmark av prisnivåer

En ökad förståelse av prisnivåer hos återförsäljare av era produkter ger goda möjligheter till ökad lönsamhet för dig som leverantör.

Anpassade analyser

Det finns stort utrymme att få tillgång till rådata och statistik för att själv genomföra analyser.

BuildFlow Insight

BuildFlow Insight analyserar prissättningen på byggvaror och ger en djupare förståelse av prisbild, konkurrens och trender. Därigenom skapas ett bättre underlag för att öka konkurrenskraft, omsättning och lönsamhet.

I det digitala landskapet blir det allt viktigare att vara konkurrenskraftig. Alla aktörer som på något sätt är kopplade till tillverkning eller försäljning av en produkt behöver förstå alla aspekter av den digitala marknadsplatsen. Ett område som är speciellt utmanande är prisbilden. Digitaliseringen skapar en större dynamik i prissättningen genom den transparens den medför och möjligheterna online underlättar för fler aktörer att nå ut med sina produkter till en bredare massa. Idag finns det en enorm mängd av olika prisdata online som kan vara guld värt om det hanteras på rätt sätt.

Lösningen har vi skapat med BuildFlow Insight. Ett smart och intiuitivt verktyg som hjälper dig att jobba mer effektivt och dynamiskt med din prissättning. Insight tar in prisdata, bearbetar detta och presenterar tydliga analyser helt anpassade till ditt behov.

Vill ni veta mer fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss inom kort!

Boka Demo

Vi kontaktar dig för ett gratis demo av BuildFlow Insight

Sverige

Gjuterigatan 2
641 30 Katrineholm

magnus@buildflow.se

+46 768 53 37 79

Norge

Karenslyst Allé 2
0278 Oslo

erik@buildflow.se

+47 908 85 797

Tack! Ditt meddelande har skickats.