2024-03-08

Vi effektivserar och optimerar ditt byggprocess i försäkringsärenden.

BuildFlow Connect är det enda verktyget på marknaden, som hjälper alla parter i försäkringsärenden. Idag i Sverige och norden används främst två stora beräkningsprogram, MEPS och ICC (In4mo). Idag lägger byggaren väldigt mycket tid på att efter skadekalkylen hitta sina byggvaror i byggvaruhandeln inte ovanligt idag med 3-4 besök ute i byggvaruhandeln för varje ärende. Också en hel del efterarbete för rapportering tillbaka till försäkringsbolagen på vad som är inhandlat, vad som är miljömärkt och vad är klimatpåverkan gällande körning och byggmaterial.



BuildFlow Connect hjälper idag skadeförsäkringsbranschen med att det går att importera kalkylfilerna för optimering. I programmet läser du enkelt in din kalkylfil, du sätter upp dina favoritbutiker och laddar upp dina rabattavtal. Programmet optimerar sedan din materialbeställning utifrån olika parametrar. Exempelvis lager hos dina butiker och mest miljövänliga varor. Är du sedan nöjd trycker du dig enkelt vidare och skickar din varukorg till butikens proffsportal. Finns även möjlighet att skicka beställningen till din kontaktperson i byggvaruhandeln.

Efter skickad beställning får du kvittens på vad som handlats på vilket skadeärende. En fullständig miljö och CO2-rapport (GWP) som kan skickas vidare till Försäkringsbolagen. Också möjligt att när som helst ta ut, veckorapporter, månadsrapporter eller kvartalsrapporter gällande Miljö och CO2-data. I och med samarbetet med Norsk Byggetjenste så laddar du också enkelt ner all FDV-dokuntation kring ärendet.

Minska kostnaderna, undvik felbeställningar och öka kvaliteten. Få full kontroll över materialval, (dokumentation, miljö), kostnader och rabatter för varje projekt, och spara värdefull tid samtidigt som du ökar marginalerna med tillförlitlig prisinformation.

Tilbaka

Skicka oss ett meddelande

Har du frågor om våra produkter, tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Vi är här för att hjälpa dig.

Tack! Ditt meddelande har skickats.