2024-03-14

Nordens största prisinsamlingstjänst för byggvaror

BuildFlow Insight är det största och kraftigaste analysverktyget i marknaden för de som önskar att förstå den norska, svenske och danske byggvaruhandeln.

I tio år har vi hjälpt branschen med marknadsövervakning och beslutsunderlag för byggvarumarknaden. Ni hittar konkurrenters produktsortiment, kampanjer, prisutveckling osv genom skräddarsydda dashboard och rapporter på upp till 6 miljoner byggvaror i Norge, Sverige, Danmark, Finland.



Daglig uppdatering och automatisk insamling av priser från ca. 250 butiker och ca två millioner priser på den norska marknaden och tre och en halv miljoner priser på det svenske marknaden, samt en och en halv miljoner prispunkter i det danska marknaden.

Insamlingen är baserad på produkter (NOBB, GTIN, FINFO etc.) och ger prisjämförelsen mellan kedjor och enskilda butiker. BuildFlow Insight kan jämföra exakt produkt eller en produkt från annan leverantör som har samma egenskaper. BuildFlow Insight ger dig en snabb förståelse av din marknad och ger dig ett bättre underlag i avtalsförhandlingar med din motpart.

Följ trender och konkurrerande produkter i marknaden. Förstå pristrender for både din och konkurrerande produkter över en längre tidsperiod. I kampanjövervakningsmodulen kan du se alla aktuella kampanjer på både dina och konkurrenters produkter

Datan uppdateras varje dag och verktyget fångar upp aktuelle kampanjer och priskorrigeringer hos konkurrenter. Genom rapportmodulen och kundtillpassat övervakningsmejl kan du följa upp direkt på snabba marknadsändringar.

Tilbaka

Skicka oss ett meddelande

Har du frågor om våra produkter, tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Vi är här för att hjälpa dig.

Tack! Ditt meddelande har skickats.